Interieuradvies Appartement Eindhoven

Pakket XL

Kamervragen, interieuradvies door Elle Bles uit Amsterdam. Kamervragen geeft je advies op het gebied van interieur en styling. Kamervragen is opgericht door Elle Bles, interieuradviseur en stylist in Amsterdam. Een interieurplan, een moodboard, materiaaladvies, een lichtplan of een totaalconcept, Kamervragen ontwerpt het. En denkt samen met jou een persoonlijk, uniek interieur uit. Waarvan jij zegt: nu ben ik thuis.Op maat
gemaakte keukentafel
door een
meubelmaker

Kamervragen, interieuradvies door Elle Bles uit Amsterdam. Kamervragen geeft je advies op het gebied van interieur en styling. Kamervragen is opgericht door Elle Bles, interieuradviseur en stylist in Amsterdam. Een interieurplan, een moodboard, materiaaladvies, een lichtplan of een totaalconcept, Kamervragen ontwerpt het.
Relax-fauteuil
in de loggia
with-a-view

Interieuradvies

Appartement Eindhoven

Opdracht: Pakket XL

Een nieuw aangekocht appartement in een woontoren in Eindhoven moest helemaal ingericht worden. Van de keuze van de vloer, kleuradvies voor muren en plafond, tot meubelen en accessoires. Uitgangspunten waren: modern, stoer, licht en mannelijk. Kamervragen gaf advies in:

Kleur

Omdat het enige licht via de loggia naar binnen stroomt, is het basisuitgangspunt licht; witte muren en een lichtgrijze gietvloer.

Vloer

De gietvloer benadrukt het moderne karakter van het appartement. En contrasteert mooi met het recolered tapijt en de houten tafel.

Eetkamertafel

De lichtvoetige eetkamertafel is samen ontworpen met en handgemaakt door de Eindhovense meubelmaker Gijs Blankers.

Raambekleding

In de woonkamer hangen lichtbeige linnen gordijnen, wat van nature een warme sfeer geeft.

Verlichting

De Random Light lamp van ontwerper Bertjan Pot geeft het eetgedeelte van het appartement een transparante look met een mooi diffuus licht.

Meubels en accessoires

Naast de designbank, het recolered tapijt, de Tolomeo lamp, eetkamerstoelen, en het strakke tv-meubel geven een aantal reisfoto’s een persoonlijk tintje aan de woning.

De loggia van het appartement op de 7e etage is de perfecte plek om te relaxen, een boek te lezen of te genieten van de zon. Het lichte hoogpolig tapijt en een moderne chaise longue maken de loggia tot een volwaardige tweede woonkamer.