Styling appartement De Pijp Amsterdam

Fotoshoot

Kamervragen, interieuradvies door Elle Bles uit Amsterdam. Kamervragen geeft je advies op het gebied van interieur en styling. Kamervragen is opgericht door Elle Bles, interieuradviseur en stylist in Amsterdam. Een interieurplan, een moodboard, materiaaladvies, een lichtplan of een totaalconcept, Kamervragen ontwerpt het. En denkt samen met jou een persoonlijk, uniek interieur uit. Waarvan jij zegt: nu ben ik thuis.Cups van
Alissa en Nienke
op een vintage
draaitafeltje


Kamervragen, interieuradvies door Elle Bles uit Amsterdam. Kamervragen geeft je advies op het gebied van interieur en styling. Kamervragen is opgericht door Elle Bles, interieuradviseur en stylist in Amsterdam. Een interieurplan, een moodboard, materiaaladvies, een lichtplan of een totaalconcept, Kamervragen ontwerpt het. En denkt samen met jou een persoonlijk, uniek interieur uit. Waarvan jij zegt: nu ben ik thuis.


De
superaaibare
gebreide lamp
van Imm Living


Fotoshoot

Styling appartement Amsterdam


Een appartement in de Pijp in Amsterdam was het decor voor een productshoot. De interieurartikelen van Kamerstukken stonden centraal in de fotoshoot. Maar de meubelen en unieke interieurstukken van de bewoners speelden een prachtige bijrol.

Het resultaat

Het materiaal als resultaat van de fotoshoot is gebruikt in verschillende communicatie-uitingen van Kamerstukken, zoals de website, productkaarten en social media.