Kamervragen, interieuradvies door Elle Bles uit Amsterdam. Kamervragen geeft je advies op het gebied van interieur en styling. Kamervragen is opgericht door Elle Bles, interieuradviseur en stylist in Amsterdam. Een interieurplan, een moodboard, materiaaladvies, een lichtplan of een totaalconcept, Kamervragen ontwerpt het. En denkt samen met jou een persoonlijk, uniek interieur uit. Waarvan jij zegt: nu ben ik thuis.
Kamervragen, interieuradvies door Elle Bles uit Amsterdam. Kamervragen geeft je advies op het gebied van interieur en styling. Kamervragen is opgericht door Elle Bles, interieuradviseur en stylist in Amsterdam. Een interieurplan, een moodboard, materiaaladvies, een lichtplan of een totaalconcept, Kamervragen ontwerpt het. En denkt samen met jou een persoonlijk, uniek interieur uit. Waarvan jij zegt: nu ben ik thuis. Share blessedshots on Google+

Over Kamervragen

Kamervragen is opgericht door Elle Bles, interieuradviseur en styliste. Een interieurplan, een moodboard, materiaaladvies, een lichtplan of een totaalconcept, Kamervragen ontwerpt het. 


Veelgestelde kamervragen
Heb je zelf al een idee over je interieur, maar mis je de finishing touch? Sta je in een nieuw, net gekochte woning en weet je niet waar je moet beginnen? Zoek je basics of designartikelen om je interieur net die eigen twist te geven? Geen kamervraag is te gek.

Interieurdesign
Mijn hart volgen, dat is wat ik heb gedaan. Na jaren werkzaam te zijn geweest in human resources, ben ik een andere weg ingeslagen. Want waar krijg ik nou echt energie van? Waar gaat mijn hart sneller van kloppen? Waar wil ik elk moment van de dag mee bezig zijn? Dat is interieurdesign.

Styling, conceptontwikkeling en materiaalkennis
Daarom ben ik terug de schoolbanken in gegaan, back to the drawing board. Naast mijn baan en gezin, verdiepte ik me in styling, conceptontwikkeling en materiaalkennis aan de Vogue Academie in Amsterdam. Een superinspirerende, uitdagende tijd die mijn creativiteit nog meer triggerde. Dit had ik jaren eerder moeten doen!

De antwoorden
Het is nooit te laat om je dromen na te jagen. Met trots presenteer ik daarom Kamervragen. Via Kamervragen geef ik interieuradvies en help ik je met het stylen van je woonkamer, slaapkamer of keuken. Samen vinden we de antwoorden op al jouw kamervragen. Om zo samen tot een persoonlijk, uniek interieur te komen.